I wish♦ Kapitel 10

:Carols perspektiv: 

Jag vaknade av min dryga väckarklocka, skola.. Men idag kändes det bra att gå, för att träffa Harry. 
Vi pratade ut igår om allt, det känns bra att veta hur han känner för mig. Men det känns inte så bra att träffa Cas, hon verkar sur på mig. Jag var påväg att gå upp till Harry för att gå med han till skolan, men då kliver Cas innanför min dörr, hon såg ut att vara på bättre humör. 
- You scared me!! sa jag. 
- Im sorry, but.. Me and Niall are friends agian, or.. A little more than friends, I hope.. 
- Hmm, i knew it, he is an ashole.. 
- Maybe, but I love him, so.. Let's go to school. 
Jag glömde bort Harry och började ta på mig skorna. När vi började gå ner för trappan så hörde vi hur steg småsprang ner för trapporna bakom oss, det var Harry. 
 
:Zayns perspektiv: 

Idag gick jag upp lite extra tidigt ur sängen för att fixa mig lite för Alina. Jag hade mitt hår rakt upp och lite rufsigt. Jag hade en vit t-shirt och ett par beiga chinos, till skor hade jag vanliga vita converse. Jag var sen, även fast jag klev upp tidigt, så jag tog min svart/röd/blå/vita keps och sprang till bussen. Jag hann precis med den, jag satte mig med Liam och Louis. Harry och Niall hade blivit så frånvarande från oss sedan dom började umgås med Cassandra och Carol, vi sågs inte så ofta längre. Bussen hade kört 7 hållplatser ungefär när Alina hoppade på bussen, och log mot mig och jag log tillbaka, jag såg säkert jättelöjlig ut. Alina gick emot mig och ett tag trodde jag hon skulle sätta sig med mig, men jag hade fel. Hon satte sig med några tjejer från våran parallel klass. Hon hade kommit in ganska bra in i klassen.
- Zayn, what are you thinking about? det var Liam som frågade mig lite försiktigt. 
- Nothing special, im just a bit tired. 
Jag fick en hård knuff i ryggen, det var Niall som hade kommit till oss. 
- Zayn, Liam and Louis, what are you doing on saturday? sa Niall glatt.
Ingen av oss gjorde något speciellt och sa det med en förväntan om att han ska bjuda in oss till något. 
- Good, cause me, Harry, Cas and Carol is going to have a chill night at Harrys place, and it would me so nice if you can join us, common boys.. 
- Im in! sa Louis snabbt och vi andra instämde. 
- Good, see you in school sa Niall och gick tillbaka till dom andra. 
 
:Cassandras perspektiv: 

Jag hade precis kommit in på matten, Niall kom och satte sig brevid mig. 
- Don't sit here alone, come to me, Harry and Carols table.
Jag löd Niall och gick till deras bord. Vi jobbade inte så mycket den lektionen, vi bestämde att vi skulle skolka från idrotten, engelskan och so:n, kort sagt.. Resten av lektionerna. Vi skulle hem till Carol, kolla film osv.
Lektionen var äntligen slut och vi packade ihop våra saker och försökte undvika lärarna. Vi gick till skolporten snabbt och smidigt. Vi fick springa till bussen. Det satt bara åtta personer på bussen typ. Så vi satte oss på tio
säterna. Jag satte mig snabbt brevid Niall. Han tog min hand. 
 
:Carols perspektiv:

Vi hoppade av bussen och gick och köpte pizza med oss upp till rummet, tusen gånger bättre än den äckliga skolmaten.. Vi satt på någon skitfilm och satt och pratade med filmen i bakrunden. Niall tog min pappas gamla gitarr och började spela Drive By, han sjöng inte.. Bara spelade utan att sjunga. Harry sjöng lite tyst, för sig själv. Vi bad han sjunga högre för att det lät bra, men han var lite blyg så vi sjöng allihopa tillsammans istället, det var jättemysigt. 
 
:Harrys perspektiv:

Niall hade precis lagt undan gitarren och vi kollade på film. Carol lutade huvudet mot mig och jag la armen runt henne. Jag gav henne en lätt puss på kinden och sedan på munnen. Hon låg och höll på med mitt hår jättelänge. Dom andra hade gått hem och det var bara vi kvar, hon la huvudet i mitt knä och jag strök henne genom håret. Hon satte sig upp och frågade om jag var törstig, och lite törstig var jag ju.. Hon hämtade en cider till mig och en till henne. Klockan blev mycket.
- I gotta go up to me, but see you tomorrow, sa jag.
- Yes, okey.. 
Hon följde med mig till dörren och jag tog på mig mössan och skorna. Jag gav henne en kram, sen kollade vi varandra länge i ögonen. Jag lutade mig fram för att kyssa henne. Vi kysstes, länge. Men sen var jag tvungen att gå.. 
RSS 2.0