I wish♦ Kapitel 6

:Nialls perspektiv:
FAAAN. Vad håller Louis på med? Jävla Louis. Hur kunde han göra så mot mig, vi var ju bröder. Jag gick hemåt från Cas så snabbt jag kunde. Jag gick med nedböjt huvud för det kändes som att jag skulle börja kunna gråta när som helst. Jag ville inte skämma ut mig, det var inte det jag behövde just nu. Egentligen ville jag bara lägga mig ner på gatan och gråta så att det gjorde ont i magen. När jag kom fram till höghuset jag bodde i tog jag trapporna upp, men jag gick inte till min lägenhet utan fortsatte upp mot taket. Det var en plats som jag tyckte mycket om, jag kunde tänka bättre där. Det kändes långt borta  från verkligheten, de vr en bra plats att glömma på. Helst av allt ville jag bara glömma henne. Det gjorde för ont att tänka på att det en gång var vi, vi som gjorde allt tillsammans, gick igenom eld och vatten och fanns alltid där för varandra. Nu var allt det borta, jag hade förlorat henne. Men en sak visste jag, alla våra minnen och saker vi gjort tillsammans, skulle alltid vara bra.

:Louis perspektiv:
Dålig tajming Niall kom. Mitt i kyssen. Ja, jag borde nog känna mig lite taskig, men det var ju inte bara mitt fel. Om det inte hade varit helt slut mellan de hade ju inte Cas börjat hållit med mig. Jag menar inte kan väl Niall bli sur på MIG? Eller?

:Carols perspektiv:
Jag, Harry och Zayn hade stannat kvar hos Liam när alla andra hade gått. Vi var för trötta för att gå hem så tidigt. Det kurrade i min mage så alla kunde höra det.
- Someone is hungry, sa Liam.
- Maybe, a bit.. sa jag generat.
- We better go and eat something, sa Harry med lite skratt i rösten.
- Lets go to George´s, sa Zayn lite trött.
- Okay, I really would like some coffe right now, sa jag.
- Yeah I can buy you some coffe, lets go, sa Harry med ett lite generat leende. Det leendnet som jag alltid smälter för.

:Harrys perspektiv:
Jag köpte en varsin cappuccino till Carol och mig, Zayn och Liam fick köpa själv. Vi satte oss vid ett bord vid fönstret. Carol satte sig längst in och jag satte mig lite försiktigt bredvid henne även fast det fanns plats kvar på andra sidan bordet mitt emot henne. Vi kollade lite generat på varandra och jag vände mig snabbt bort mot Liam och Zayn som kom emot oss. De satte sig på andra sidan och började snabbt komma in i ett samtal som jag var för nervös för att riktigt uppfatta. Jag märkte att Carol var väldigt nervös och jag såg flera gånger att hon torkade av händerna mot sina byxor. Varje ord eller varje gång hon log mot mig så pirrade det till. Visst var jag klassad som player, men jag hade känslor och jag kände om det kändes äkta eller inte. Jag kände att det kändes bra mellan oss och jag skulle inte gå snabbt fram med henne för då skulle jag sabba allting. Det är bättre att låta det som sker ske och ta ett steg i taget.

:Zayns perspektiv:
Jag gick direkt hem efter att vi hade druckit kaffe. De andra stannade lite längre för att småprata lite, men jag kände mig väldigt seg och trött och inte ens i närheten av så fräsh som jag ville känna mig. Jag kände mig bakis och såg minst lika hemsk ut. Trots det så märkte jag att tjejer kollade efter mig. Jag hade märkt på sista tiden att det hade varit mer drama än vanligt på tjejefronten. Jag blev ganska uttråkad av sånt där, att det ska hålla på att velas och hållas på. Jag menar om man nu gillar en tjej så gillar man väl henne helt enkelt. Det är oftast för Harry det är mest problem för, det är tjejer på tjejer som såras och som aldrig ska släppa det. Jag brukar oftast dra mig undan och inte försöka bli inblandad, nä sånt där får Louis hjälpa till med.

:Cassandras perspektiv:
Jag tänkte springa efter Niall men vad skulle jag säga? Förlåt för jag kysser din bästa vän? Nä, förresten så var det ju Louis som kysste mig det var ju inte precis så att jag slet tag i han och började grovhångla med han. Det var gulligt av honom att han kom förbi med blommor för att be om ursäkt, även fast jag hade vart så dum mot honom på festen. Jag ljög ju, jag älskar honom fortfarande. Det känns ändå konstigt mellan mig och Louis.



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0